Det er ingen hemmelighed…

-at vi har 20 års erfaring

Nordic Laser har siden år 2000 hjulpet mange kunder i hele Europa med professionelle maskiner til blandt andet at fjerne tatoveringer. Vi har en bred produktportefølje og har gennem tiden tilegnet os stor viden og erfaring indenfor stort set alle slags klinik maskiner. Vi har mulighed for at skaffe de fleste maskiner på markedet via vores store netværk i hele verden. Har vi ikke den maskine du søger så kontakt os endelig og hør om vi kan skaffe den eller om vi har bedre alternativer.

Vores kunder er bla. Privathospitaler, store og små klinikker. Vi samarbejder tæt med læger, sygeplejerske og kosmetologer og har altid den nyeste viden.

Vi er eksperter i:

 • Tattofjerning
 • Hårfjerning & behandling
 • Skønhedsapparater
 • Slankeapparater
 • Opstramning
 • Karsprængninger
 • Pigmentbehandling
 • Vaginalbehandling

Behandling med Skanlab

Skanlab

giver en optimal dybdevarme og blodgennemstrømning i vævet, hvorved der opnåes øget smertelindring og elastisitet. Behandlingen anvendes primært på akutte, sub-akutte og kroniske skader.

Den umiddelbare dybe varme får blodkarrene (vasodilatation), ilt indtagelse (stofskifte) stiger og kollagene væv er mere elastisk. Også muskeltonus reduceres gennem den dybe lokal varme. Ved stimulering af de tykke nerve fibre får man øget nerveledningshastighed og patienten vil føle en smertelindring når rehabilitering starter.
Behandlingstiden er i det væsentlige afhængig af vævet tilstand og er i gennemsnit 4 til 6 minutter lang. For større væv områder (f. Eks. Femur) kan have brug for op til 10 minutters behandling.

Man kan vælge mellem to forskellige elektrode størrelse afhængigt af området af behandlingsområdet. Brugeren bestemmer størrelsen, der skal anvendes til hver behandling.

Dybdevarme terapi bruges til:

 • Muskel- og ledskader
 • Smertebehandling
 • Gigt
 • Sportsskader
 • Heling af vævsskader
 • Arvæv

LPT laser behandling

Laser Photo Therapy

En laser er en lyskanon, der udsender milliarder af fotoner i en bestemt farve (bølgelængde) som forstærkes mange gange og sendes ud gennem en optisk linse, der samler lyset. Herved kan man opnå en meget stor energimængde på et lille område. En energimængde så stor, at man inden for industrien bruger laserlys til at skære i plast og metaller. Også læger og tandlæger anvender laser med stor effekt til kirurgiske indgreb, men faktisk er langt de fleste lasere så svage, at de ikke er direkte farlige for mennesker.

Behandling med laserlys

LPT – LLLT Laserbehandling er overførsel af energi til cellerne. Laserlysets energi trænger igennem huden og igangsætter cellernes funktioner. Derved styrkes immunforsvaret og blodgennemstrømningen. Det faktum at laserlys påvirker kroppens immunforsvar og evne til hurtigere at hele ved sygdom og skader gør, at anvendelsesmulighederne for behandling med laserlys er mange. Laserbehandling med LPT, er modsat andre kendte termiske behandlingsformer som ultralyd, kortbølger, radiobølger, elektroterapi, IR m.fl., direkte overførelse af energi til cellerne.

Læs mere om LPT laser behandling

Hent pdf her:
Hvad er LPT og LLLT

Hent pdf her:
Behandling med laser L200 og L500

Hent pdf her:
Behandling med LPT og LLLT

skanlab-viden

Læs mere

Uddannelse

www.dansklaser.dk
(Dansk videncenter for LLLT)

Links til LPT – LLLT

www.slms.org
(SLMS – Svenska Laser Medicinska Sällskabet)
www.waltza.co.za
(WALT – World Association for Laser Therapy)
www.aslms.org
(ASLMS – American Society for Laser Medicine snd Surgery)
www.laser.nu
(Forum for medicinsk laserterapi)

Bøger

www.prima-books.com
(Forlag med speciale i bøger om low level laser therapy)

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål så skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search