Nordic Laser A/S Persondatapolitik
Nordic Laser A/S behandler alle kundeoplysninger og data fortroligt.
Vi foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne fakturere og levere en vare til dig.
Når vi indsamler personoplysninger som navn, adresse, tlf. nr., e-mail adresse, CVR nr., sker det kun med dit udtrykkelige samtykke.
Du er altid informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og du kan altid få en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse,
ved blot at henvendes dig til os på www.nordic-laser.com eller på tlf.: +45 28 15 10 12

Nyhedsbreve og tilbud
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve og tilbud fra Nordic Laser A/S, skal du henvende dig på: www.nordic-laser.com eller på tlf.: +45 28 15 10 12

Opbevaring af registrerede oplysninger
Faktura og ordre oplysningerne som er registret hos Nordic Laser A/S opbevares i 5 år (ifl. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.
Personoplysninger transmitteres ikke krypteret, ligesom de heller ikke opbevares krypteret og oplysninger videregives ikke til tredjepart.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Logstatistik
Nordic Laser A/S anvender logstatistik på www.nordic-laser.com med det formål at forbedre brugervenligheden og til at frembringe statistik.

Cookies
På www.nordic-laser.com kan der blive anvendt cookies.
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk).
På den måde ved serveren, ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.
Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookie, men derimod oplysninger om brugerens adfærd på et website. F.eks. et indtastet navn i forbindelse med login osv.
Nordic Laser A/S anvender cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktion.
Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Du kan når som helst slette dine gemte cookies på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ’Funktioner’ > ’Internetindstillinger’ > ’Slet cookies’.

Varemærker
Produkt- og virksomhedsnavne som bruges på www.nordic-laser.com kan være registrerede varemærker og beskyttede firmanavne.
Disse anvendes kun til identifikation af produkter.

Dataansvarlig
Nordic Laser A/S er ansvarlig for alle data vedr. www.nordic-laser.com

Download/Kopiering
Download eller kopiering af billedmateriale og eller tekstmateriale fra www.nordic-laser.com og www.nordic-laser.com er ikke tilladt.

KONTAKT OS

Har du nogen spørgsmål så skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search