Ny klinik eller udvide klinikken?

Ønsker du at starte ny klinik ?, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har over 20 års erfaringer med opstart, igangværende klinikker og kender faldgrubber, og er idag distributør af klinikmaskiner i hele Skandinavien.

laser behandling opstart klinik

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har stor erfaring og hjælper gerne med sparring og gode råd. Vi har hjulpet alt fra den selvstændige der kører en enmandsklinik på deltid til store klinikker med mange ansatte. Det kan være alt lige fra indretning, behandlingsmetoder, værd at vide om markedet og udviklingen, markedsføring, brikse og tilbehør til nye maskiner og træning heri.

Søger du sparring inden du investerer tid, penge og energi i din idé, så tag fat i os. Vi vil gerne høre din plan og hjælper dig gerne videre.

Det er altid gratis og uforpligtende at spørge.

Vi ligger stor vægt på en langsigtet forretning for dig, da vi gennem mange år, erfarer hvilke maskiner, teknikker, regler der gælder og virker indenfor medical industrien i Danmark.

Ønsker du at høre om leasing mulighed – klik her

Start af klinik – oplæring & tryghed

Hvis du vil starte en klinik eller skønheds-salon, kan du komme igang med træning, oplæring og gennem vores kurser få tilknyttet en kørende konsulent der varetager dit område. Det er nemt og trygt at komme igang. Se vores mest populære lasermaskine til fjernelse af tatoveringer her

start klinik

En nye klinik behøver ikke være så teknisk opsat. Med vores lasermaskiner kan du starte i det små og senere udvide din klinik i takt med kundetilstrømningen. Vi har gennem årene set helt små værelses-klinikker starte op og i løbet af kort tid, har disse udvidet lokalerne med større lokaler væk fra privat boligen.

Mange går med tankerne om at blive selvstændig og vil åbne en klinik som er uafhængig. Med vores program kan du med en beskeden udbetaling komme i gang med eksempelvis fjernelse af tatovering med laser. Finans-delen er nem hos Nordic Laser A/S.

Selvstændig med egen klinik / skønheds-salon

Er du ferm til Facebook og kontakt til dine kommende kunder i lokalområdet, er du sikker på succes fra starten. Det vigtigste for dig og os, er du får de rigtige klinikmaskiner med certifikater gældende til de nuværende lovkrav der er stillet for behandlingerne.

For at ridse det kort op, erfarer vi at den langsigtede kvalitet – afspejler sig i tilbagevende kunder og positiv omtale. Dette sikre du, gennem vores program af klinikmaskiner

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål så skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search