Primelase HR

 In Nyheder

Primelase HR Video

Behandlings metoden præsenteres nu i vores video. Primrose HR-platformen er blevet udviklet efter de seneste fremskridt inden for æstetisk medicin. Cocoon medical er eksperter i udvikling af laser teknologi med det formål at give større alsidighed og præcision i behandlinger.
Dens 3 bølgelængder og bølgelængdekombinationen (810nm, 940nm og 1060nm) i kun én applikator betyder, at alle former for patienter kan behandles, der er ingen begrænsninger i hudtype, hårtype eller årstid.

Behandlings metoden

Mød vores produkt specialist i vores demo video der beskriver behandlings metoden. Primrose HR-platformen er blevet udviklet efter de seneste fremskridt inden for æstetisk medicin. Takket være USP-teknologien (ultra short puls) kan primelase HR levere meget korte pulser med høj fluens af energi, som er perfekte til resterende hår i løbet af de sidste behandlings sessioner.Cocoon medical er eksperter i udvikling af laser teknologi med det formål at give større alsidighed og præcision i behandlinger.

Se videoen her

www.youtube.com/watch?v=iB3Vfv3e7_4&t=2s

Vejledning til pleje

Pleje – før og under behandlingen. Patienten bør undgå at solbade, bruge selvbruner eller farve håret dagen før behandlingen. Fra det øjeblik behandlingen starter, skal man undgå brug af pincet, voks, elektrolyse eller andre metoder, som fjerner håret ved roden. Risikoen er minimal og bivirkningerne er kortvarrige. De mest almindelige reaktioner omfatter rødme, resterende erytem og perifollikulært ødem.

Recent Posts
Kontakt os

Har du nogen spørgsmål så skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search